Η Εταιρεία μας

Η Allegro Boats είναι μία εταιρεία ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών που εδρεύει στο λιμάνι της Καβάλας και διαθέτει 3 ιδιόκτητα σκάφη.

Με την ενοικίαση ενός ταχύπλοου σκάφους αποκτάτε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής έχοντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας να σας συντροφεύει σε όλο το ταξίδι σας.

Η Allegro Boats είναι μία εταιρεία που απευθύνεται σε όλους εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα και αναζητάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση!

Λίγα λόγια για τα σκάφη μας

Η Allegro Boats είναι σε θέση να σας προσφέρει την άνεση και την ιδιωτικότητα που αναζητάτε για τις διακοπές σας!

Καλύψτε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας επιλέγοντας ένα από τα σκάφη μας.

Απολαύστε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια σας και ζήστε ειδυλλιακές στιγμές.

Η διασφάλιση της ασφάλειας σας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Ο στόλος μας αλλά και το σύνολο του εξοπλισμού που τον συνοδεύει βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο από τους μηχανικούς μας εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα μη ομαλής λειτουργίας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται συνεχώς σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει άμεση τεχνική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η Allegro Boats ενεργεί ευέλικτα τόσο στη διαθεσιμότητα του στόλου της όσο και στην προσαρμοστικότητα της σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Απολαύστε τις υπηρεσίες μας και σχεδιάστε το ταξίδι των ονείρων σας οργανώνοντας τη δική σας ημερήσια κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του βορείου Αιγαίου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιθυμία σας.